Bastuakademins årliga möte

Har varit delaktig i Bodsjö Bastuakademins årliga surströmmingsfest ikväll. Jäklar vilket härligt gäng det är som bor runt sjön med omnejd!!

Det händer inte så mycket spännande saker förutom att bebisen verkar växa så det nästan känns för var dag som går. Var på MVC i torsdags och tog lite blodprover osv. Blodvärdet är 130, blodtryck och blodsocker är perfekt och det känns ju naturligtvis jätteskönt att veta att jag är så pass "frisk" :- )

Bebisens hjärtljud ligger på stadiga 140, samma varje gång och låg i säte och är fortfarande rörlig såklart. Den vrider och vänder på sig hela tiden men vi kunde tydligt känna huvudet som var precis högst upp under bröstbenet eller vad man ska säga när hon kollade. Sparkarna har mer och mer börjat övergå till vridningar och vändningar istället och jag känner tydligt kroppsdelarna som pockar på uppmärksamheten!

Hade ett mycket bra samtal med min BM på träffen och det kändes fantastiskt. Jag har ju tidigare skrivit att vi inte riktigt varit på samma våglängd, personkemin har väl inte stämt men nu var det nånting som hände. Jag blev nästan religiös, så förstående, så ödmjuk inför mina frågor / tvivel / funderingar! TACK!!

Mamma sa förresten häromdagen att jag numera ser ut som en padda när jag ligger i soffan och viker ut mig (i kläder). Tack älskade mamma, det värmde :- )

Mvcbesök idag

Har varit in till stan och gjort bort den här periodens mvcbesök. Känns verkligen som att det är en grej jag "gör bort". Det enda som är lite kul är väl att få lyssna på hjärtljuden men i övrigt känns det bara som ett onödigt tidsfördriv. Vägning, mätning, provtagning osv. Samma varje gång och ungefär samma resultat.

Har gått upp 3 kg i vikt i v 26, blodvärdet är nere på 119, hjärtljudet var 144 och sfmåttet är 27 cm så allt är normalt. Låg ca en cm högre än "normalt" enligt sfkurvan men eftersom jag är så lång så är ju magen längre på mig än på många andra. Hatar när dom använder ordet NORMALT, det är ju så individuellt, inte konstigt att många spekulerar och drar egna slutsatser och dessutom får en massa nojjor och funderingar. Jag får ju inte samma mage som är 182 cm som en som är 160 cm, det säger sig självt.

Vi ska iväg på surströmming ikväll, det blir gött!! Hann med en lunch med Jennie Lundgren idag också, det var inte igår vi satt ner och hade tid att surra ett tag så det var trevligt!!

Nu kommer Fredde hem med en torktumlare och såna där babyvakter ni vet, så jag ska inspektera och godkänna inköpen hihi :- )

RSS 2.0