Sommarflicka
E.T Phone home ;- )


V 24 + 2

dsc00441 (MMS)

V 24 + 2


Martin o Elins bröllop


Lycksele
Martin o Elin


Nedräkning till semestern

Försöker att inte hålla koll på antalet dagar till semestern men hur lätt är det när det bara är FYRA DAGAR KVAR?! Längtar så jag håller på att spricka!

Har hemska besvär med foglossningar nu, speciellt på nätterna vilket inte alls är speciellt roligt. Men, det behöver ju inte bli värre faktiskt och om jag har riktig bonnröta så kanske det också kommer att gå i skov så jag slipper besväras hela tiden! :- ) Det sliter så förfärligt när man rör på sig så snart lär man väl få börja slänga benen framför sig så man vaggar fram som en liten (läs : kanske världshistoriens största) pingvin.

Har nån annan haft besvär med foglossnigar, mer eller mindre, som har tips på enkla huskurer som kan hjälpa, hojta gärna till, tips mottages tacksamt!

Till helgen vankas mkt trevliga festligheter, min älskade vän Carola gifter sig med sin Tomas på lördag och jag kan förbanna mig själv att jag inte köpte en vattenfast mascara igår när jag ändå var på stan. Jag som är nog blödig i vanliga fall lär ju ha halva Niagarafallen från varje öga nerför kinderna imorn under vigseln. Jaja, det är ju inte jag som ska gifta mig så att jag har smink bara på ena halvan av ansiktet kanske inte stör någon märkvärt?

Sen på söndag är det äntligen dags för den bitterljuva fotbollsvmfinalen... blir spännande att se hur det går för Spanien som jag tippat på ända från början :- ) HEJA HEJA HEJA!

Har så mkt kul på G den här sommaren. Kicki kommer från 08, Jenny har semester samtidigt i två veckor, Carro ska prioriteras också, sen ska vi försöka ta oss iväg på en kortare semester med vår nya (läs: begagnade) husvagn som införskaffades midsommarveckan! Vem har sagt att man är ledig under semestern?! ;- ) Sen har jag sagt att varje dag det är sol, ska jag ner till Playa Del Bodlake och bada med hundarna!!

Nästa helg vankas det också bröllop och kombinerat barndop. Martin o Elin gifter sig och passar i samma veva på att döpa deras underbara son Liam! Jag ska agera bröllopsfotograf vilket alltid känns superspännande! Man får lite krav på sig då man i princip har en chans på sig att leverera så då får man testa sina skills på allvar!

Nu ska jag återgå till jobbet och försöka koppla bort att det bara är FYRA DAGAR KVAR TILL SEMESTERN!! Men vem fan räknar!?V 21 och halvvägs :-d

dsc00356 (MMS)

V 21 och halvvägs :-d


Liam
Meuu?


RSS 2.0