Välkommen lilla fantastiska, älskade Alma!...

dsc00820 (MMS)

Välkommen lilla fantastiska, älskade Alma! Hon föddes 23/11 kl 03.40, vägde 3875 g och var 51 cm lång. Berättar mer senare!


Min vackra hund!


Inget är som väntans tider!

Att jag skulle sitta här och blogga, samtidigt vara gravid i v 41 var inte alls tanken!

Tanken var att jag skulle sitta här och blogga med en bebis, det gör jag visserligen nu, men den skulle inte befinna sig kvar i magen. Det är ett som är säkert!

Tur att jag inte har så mkt krämpor iallafall. Jag har bara halsbränna från helvetet, uppstötningar, svullna fingrar och ömma leder, fittbenet har - mest troligt - exploderat, arslet och ryggen har separerat, hormoner - jo tack, det har jag!, nästäppa, urinvägsinfektion på G ? Ja, i övrigt känner jag mig pigg, stark och inte ett dugg rädd / nervös inför förlossningen. Lugn och harmonisk. Det är jag det! Förmodligen för att jag är så korkad att jag inte har förstånd att inse vad som väntar men ni vet väl vad dom säger? Lyckligt ovetande!

Dagens stora fundering : Att det ska vara ett sånt jävla projekt att klippa tånaglarna!?


V 40

dsc00776 (MMS)

Var på (förhoppningsvis) sista besöket på MVC idag. SF mått 38, hjärtljud 140. Hon sa att rent statistiskt ser dom ett samband mellan vikt och SF mått. Alltså ca 3800 g, en lagomt rund och go liten tulting alltså! Förutsatt att h*n kommer på utsatt tid, annars kan det nog se annorlunda ut hehe :- )


RSS 2.0