Hösten är underbar!

Hösten är verkligen underbar när den bjuder på sånt väder som det har varit idag. En aning blåsigt kanske på sina ställen, men i skogen var det alldeles ljuvligt! Hundarna har sprungit kropparna tomma på energi och ligger utslagna i samma korg här bredvid mig i vardagsrummet.

Vi gick på en längre sväng längs en skogsväg idag i Jävre och dom har varit lösa mer eller mindre hela tiden. Sprungit, spårat, hoppat och studsat och dessutom hittade dom en slaktavfallsplats. Till deras stora lycka. Det var många stora klövar, räknade till totalt 3 vuxna djur och 2 kalvar. Fanns även rester från äldre kadaver i form av köttlösa kranium. Lägger upp två bilder här nere på "snusket", så ni som är känsliga behöver ju inte titta på dom! En fundering bara, om det nu är jaktlag som slaktat dom där älgarna - varför grävs inte avfallet ner? Så jävla äckligt att bara lämna det mitt i skogen nära en väg och inte alltför långt från bostadshus. Det sprider ju en ganska "oangenäm" doft + att det säkert drar till sig ett o annat rovdjur och skadedjur.

Jaja, nu kommer bilderna iallafall!

 


Kommentarer
Postat av: Therese

Hamnade här genom Jennie Öhlunds blogg och var bara tvungen att kommentera ;)Denna "massgrav", var den i skogen till vänster om E-4an? Alltså från stan sett? Typ en bit in i skogen ovanför fotbollsplanen. Har nämligen råkat ut för liknande för några år sedan. Min dåvarande hund var överlyckling över sitt fynd! Inte jag dock... =)

2012-02-11 @ 23:07:45
URL: http://samuelssontherese.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0