Buh bye bloggowich!!

Jag tar ett break med min blogg. Eftersom jag varken har tid, lust eller intresse för att skriva ELLER läsa andras bloggar så känns det helt enkelt meningslöst.

Känns inte heller som att jag har nåt vettigt att tillföra...

Tills vidare, tjingeling!


Transportsträcka...

...är det enda som kvarstår av arbetsveckan som snart övergår i en efterlängtad helg!!

Har nått mina personliga säljmål för ett par timmar sedan och när jag har lyckats med det, oavsett om det är onsdag eller fredag, är det som att springa in i en vägg med huvudet före.

All inspiration och motivation till att fortsätta sälja bara sugs ut ur kroppen på en halv sekund. Jag känner mig nöjd och tillfreds med veckans prestationer och vill bara hem!

Har sprungit mellan samtalen till toaletten hela veckan för att jag mår så jävla illa. Därför känns det som att jag kan vara extra nöjd med det jag har presterat.


Ska dra förbi Hemmakväll på väg hem från jobbet och hyra en film eller två. Ellen kommer hem idag också för att stanna en vecka. Funderar på att åka och handla frukt så vi kan hacka ihop en fruktsallad tillsammans så vi har nåt att tugga på till filmen..

Sen är mitt enda "måste" i helgen att frisera Bosse inför utställningen nästa lördag. Ska försöka ta lite nya bilder på honom också då det finns intressenter för parning här framöver ;- )

Ha en trevlig helg!


Putmage!

Upptäckte att magen putade mer än vanligt idag :- )

Jag V E T att det inte är ungens storlek som avgör om magen växer till en början eller inte. Men det är ändå lite kul att kroppen börjar formas :- )

Storleken på the kid är väl typ som en lime nu om jag minns rätt så storleken har ingen betydelse i detta fall. De flesta säger att "den riktiga "bebismagen kommer mellan v 14 o 24. En fingervisning alltså, innan det är det alldeles för litet för att påverka storleken på magen.

Tog ett kort iaf med mobben, det värmde i hjärtat kan jag säga när jag såg det på det sättet.

Nä, nu ska jag återgå till jobbet, surfar runt lite och studerar tjusiga foxterrier i USA...GOOOOSH så sugen man blir på att handla hem ett riktigt stjärnskott.

Drömma går ju, för det första finns inte tiden, för det andra så skulle jag aldrig få handla därifrån ;- ) sen finns inte pengarna heller. Men jag ska drömma mig bort i kennlarnas land och kika och njuuuuta!

Ska förresten på hundutställning 24 april i Skellefteå, eller närmare bestämt Ursviken tror jag att det var. Ska ställa Bosse så uppfödaren får en grupp, kommer inte ihåg om det var uppfödar, eller avels hon skulle vara med i. Det blir trevligt att få träffa hela "familjen" igen ;- )


REKORD!!

Slog mitt personliga sömnrekord i helgen för den som är intresserad. Somnade ca 22.30 fredagkväll och vaknade 13.30 lördag. Gick ner och åt några mackor med Fredde framför tvn och somnade om till 16.15 igen. Fräsigt eller sjukt galet?! Avgör själva! Skönt var det iallafall och väldig välförtjänt och välbehövt.

Lördagkväll spenderades hos underbara Carola och Tomas i Stensjökullen med fantastiskt god mat, trevligt umgänge och många goda skratt. Vi brainstormade lite kring deras kommande bröllop iom. att jag + fyra andra hot babes ska vara tärnor :- ) Kikade lite på internet på tärnklänningar och hittade en som verkar falla många i smaken. Det är inte det lättaste att hitta en klänning som ska passa alla smaker och olika kroppsformer.

Personligen är det svårast att veta vilken strlk jag ska beställa, allt beror ju på hur kroppen förändras fram till sommaren. Kommer jag att vara smäll,- jämnfet hela jag eller kommer jag att ha en bula på magen bara?! Inte det lättaste att sia kring :- ) Därför känns det som det enda rätta är att beställa större strlk för att det borde vara lättare att sy in än att lägga ut...eller vad tror ni? :- )

Har gått 10 fulla veckor nu så jag påbörjar v 11..(10 + 2;- ) ) Nu har jag svårt att få igen knappen på jeansen, har gått upp ett helt kilo!!! ;- ) Men jag antar att det är annat som börjar formas med tanke på att 1 kg knappast gör att jag inte får igen knappen. Känner mig lite rundare trots att det är så kort tid jag har gått. Spännande att se vart det här bär hän..kommer kanske att rulla fram till slut?! HJÄLP?!?!?!Min vackra vänPåskmat

Hade varit så duktig igår. Fixat köttbullar, prinskorv, kokat potatis, lax, ägg, räkor, leverpastej, sillsallad, påskvörtbröd osv osv. Tog en tugga från sillsalladen och då var det kört. Det var inget fel på den men illamåendet sköljde över mig som ett brev på posten. Det blev inte så många fler tuggor av nåt annat heller. Jäkla skit !!

Ikväll är vi bjudna på middag och Freddes föräldrar och imorrn till mamma och Thure. Ikväll skulle vi visst äta en blandning med pajer och jox, imorrn blir det nog palt :- ) Ska ta igen gårdagens illamående med råge !!

Har varit en snabb sväng på stan och köpt lite saker för att fylla ut Ellens påskägg. Gillar inte det här med att det ska proppas fullt med godis och sånt som bara försvinner. Hon får lite godis + lite annat i sitt ägg. Vi lär nog äta tillräckligt mycket godis i helgen ändå :- )

Har varit ute och skottat upp lite i hundgårdarna nu och Fredde är och skottar med traktorn. Ska passa på att powernappa en stund innan vi ska iväg!

Hoppas alla får en glad och trevlig påskhelg!


RSS 2.0