Bastuakademins årliga möte

Har varit delaktig i Bodsjö Bastuakademins årliga surströmmingsfest ikväll. Jäklar vilket härligt gäng det är som bor runt sjön med omnejd!!

Det händer inte så mycket spännande saker förutom att bebisen verkar växa så det nästan känns för var dag som går. Var på MVC i torsdags och tog lite blodprover osv. Blodvärdet är 130, blodtryck och blodsocker är perfekt och det känns ju naturligtvis jätteskönt att veta att jag är så pass "frisk" :- )

Bebisens hjärtljud ligger på stadiga 140, samma varje gång och låg i säte och är fortfarande rörlig såklart. Den vrider och vänder på sig hela tiden men vi kunde tydligt känna huvudet som var precis högst upp under bröstbenet eller vad man ska säga när hon kollade. Sparkarna har mer och mer börjat övergå till vridningar och vändningar istället och jag känner tydligt kroppsdelarna som pockar på uppmärksamheten!

Hade ett mycket bra samtal med min BM på träffen och det kändes fantastiskt. Jag har ju tidigare skrivit att vi inte riktigt varit på samma våglängd, personkemin har väl inte stämt men nu var det nånting som hände. Jag blev nästan religiös, så förstående, så ödmjuk inför mina frågor / tvivel / funderingar! TACK!!

Mamma sa förresten häromdagen att jag numera ser ut som en padda när jag ligger i soffan och viker ut mig (i kläder). Tack älskade mamma, det värmde :- )

Kommentarer
Postat av: Nadia

Hahahaha! :) Ja man känner sig som en padda!

Skönt att du har bra värden osv så du slipper hålla på med järntabletter och annat tjorvigt! Mitt järnvärde ligger fortfarande bara på 102 tror jag hon fick det till senast trots att jag ätit dubbel-dubbeldos med järntabletter OCH druckit Blutsaft.. Hm! Man blir som trött:D Vilken vecka är du i nu?

Sköt om dig! Kram!

2010-08-29 @ 11:39:31
URL: http://nadiahill.blogg.se/
Postat av: Elin

Åh så mysigt! Tänk att ni snart har en liten att snusa på :-)Så skönt att ni kommer överens nu, du och din BM...Nått jag ångrar att jag inte gjorde var att fota en massa fina bilder på magen m.m. Har du tänkt göra nått sånt kul?

2010-08-29 @ 22:17:59
URL: http://elinstalnacke.blogspot.com
Postat av: Nadia

Hörru :D

Ska du inte följa med på mammafika på lördag? Vi ska fika klockan 13 på Ekbergs! :D Om du har tid, så häng på! Det vore kul! Kram!

2010-08-31 @ 00:11:06
URL: http://nadiahill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0